De Sanac Groep met hoofdzetel in Wervik, is met meer dan 70 miljoen euro omzet en meer dan 110 werknemers, dé leidinggevende toeleverancier voor de land- en tuinbouw in België en Noord-Frankrijk.

Daarnaast heeft Sanac een toonaangevende positie als distributeur van tuinartikelen voor het retailsegment. 

Vanuit een jarenlange ervaring en specialisatie in gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, land- en tuinbouwbenodigdheden en artikelen voor de tuin, spelen haar 3 divisies elk een leidinggevende rol in hun markt:

 

  • De divisie Land- en Tuinbouw levert met een ervaren team van specialisten elke dag opnieuw het beste advies, product- en distributiepakket waarmee zij haar klanten in de land- en tuinbouw, tuinaanleg en openbaar groen, op duurzame wijze wenst te ondersteunen.

  • De divisie Retail is dé referentiepartner voor elk tuincentrum en doe-het-zelf zaak die hun rendement per m² willen maximaliseren met concepten zoals onder anderen de TuinapotheekTM en haar eigen merk OSMO voor meststoffen en potgrond.
  • Seeds & Bulbs is de tuinzaden specialist voor de hobbytuinder in België. Met het merk VT worden tuincentra, supermarkten en doe-het-zelf zaken geleverd met een aangepast assortiment.


  • De divisie Logistics is dé referentie op vlak van logistieke dienstverlening aan de Belgische groensector waardoor haar klanten genieten van een uiterst flexibele en competitieve logistieke service met meer dan 20.000 m² modern uitgeruste magazijnruimte en een uitgebreide vloot van eigen vrachtwagens.

OSMOKRIEBELS

Bedrijfsfilm

Het Weer

Navigatie

 

Copyright 2015 Sanac