Sanac Logistics verzorgt alle logistieke activiteiten voor Sanac.

Door haar jarenlange ervaring in de distributie in de land- en tuinbouwsector is Sanac Logistics uitgegroeid tot een veelzijdige en één van de best uitgeruste logistieke dienstverleners in Vlaanderen. Dit creëerde de mogelijkheid om ook voor derden een optimale service voor de opslag en distributie van goederen in de Benelux en Noord-Frankrijk te garanderen. 

Sanac Logistics biedt een brede waaier van logistieke diensten aan, gaande van opslag en distributie van goederen voor derden tot het beheren van de totale, logistieke flow tussen leveranciers, producenten en klanten. Het opslagmagazijn in Wervik heeft een opslagcapaciteit van 20.000 m². Bovendien is het magazijn uitgerust met twee speciale modules voor de opslag van gevaarlijke goederen.

Als 'Seveso-bedrijf' voldoet Sanac Logistics aan de strengste voorwaarden voor de opslag van gevaarlijke goederen.

 

Sanac Logistics staat ook garant voor een uiterst betrouwbare distributie.

In West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen verzekeren we een 24-uur service en expressdiensten. De rest van België, Luxemburg en Noord-Frankrijk worden binnen de 48 uur beleverd. Het transport wordt hoofdzakelijk uitgevoerd door een eigen vloot; van bestelwagens en distributievoertuigen met een laadvermogen tot 10 ton tot opleggers. Al onze wagens zijn voorzien van een laadklep of kooiaap en geschikt voor het vervoer van gevaarlijke goederen (ADR).

 

Dankzij het continu investeren in de modernste informatica-toepassingen kan de klant rekenen op een efficiënte en betrouwbare service.

Wij maken onder meer gebruik van RF-technologie in het magazijn, EDI-interfaces voor de communicatie met de klant, software voor een optimale routeplanning en boordcomputers in onze vrachtwagens.

OSMOKRIEBELS

Bedrijfsfilm

Het Weer

Navigatie

 

Copyright 2015 Sanac